Je bent uitgevallen

'Je hoeft het niet alleen te doen'

 

Je bent uitgevallen. Dat is niet zomaar gebeurd. Bij jouw ziekteverzuim ga ik dan ook op zoek naar de onderliggende oorzaak. Eerst breng ik met behulp van tools jouw natuurlijk gedrag, talenten en emoties in kaart. We kijken in welke fase jij je bevindt,  naar het (verre) verleden tot de dag van vandaag. Daar is een rode draad te ontdekken die medeveroorzaker is van je ziektemelding. 

Als we weten waarom je bent uitgevallen, maken we samen een plan. Je hoeft het namelijk niet alleen te doen – ik loop met je mee en zet de route uit. Net zolang tot jij je krachten weer hebt gebundeld en weet welke kant je op wilt.

Van lijden naar leiden

Dat is het moment waarop we overgaan naar een nieuwe fase: terugkeren in het team, een transfer regelen naar een ander team of op een toekomst elders. Hoe dan ook: aan het einde van het traject is het lijden gestopt. En het leiden gestart.

Ben je uitgevallen vanwege persoonlijk verlies, dan kijken we naar jouw verlies. Ik sta je bij en steun je in jouw rouwproces, maak duidelijk aan de buitenwereld wat je nodig hebt. En maak de weg vrij voor jouw verwerking. Je keert pas terug – in stappen die bij jouw verlies passen – als je het verlies kunt dragen. 

 

Raakt dat iets in jou? Bel of mail mij, dan kijken we of we samen kunnen werken aan jouw herstel en de plek waar je werkt.