Wie is die vrouw?

‘Ik doe het goed in de chaos’

 

Marjan Tabak (1967), geboren Noord-Hollandse, is interim-manager en coach. Werkte jarenlang bij ABN AMRO waar ze grondige kennis opdeed van het (financiële) reilen en zeilen van bedrijven, en een groot netwerk ontwikkelde.

Is coach en trainer. Verdiepte zich in hoe een familiesysteem doorwerkt op de werkvloer, in grensoverschrijdend gedrag, in vechtscheidingen en ziekteverzuim, in sjamanisme. Gelooft in: vastgeroeste overtuigingen loswrikken en beweging brengen.

Ze heeft veel kleine ondernemers gecoacht. Volgde een opleiding tot kindercoach. Snapte daarna helemaal waarom volwassenen zich gedragen zoals ze zich gedragen. De opleiding tot vertrouwenspersoon besloot ze niet af te maken – verplichte geheimhouding gaat immers niet heel goed samen met zaken aan het licht willen brengen en oplossen.

Houdt van een werkomgeving waar mensen met elkaar werken aan een plan dat groter is dan het eigen ik. Om het mooier te maken voor elkaar. Favoriete werkwijze: met elkaar doelen vaststellen, brainstormen, bedenken en bouwen, plannen maken en uitvoeren.

Kan enorm genieten van de adrenaline die stress geeft, van het 'Hopla, we hebben het geflikt'- moment. Helemaal als dat gaat om iemand die ze gecoacht of ondersteund heeft, gedragen of overeind geholpen. 

 

Marjan woont in het midden van het land, heeft twee (bijna volwassen) dochters, houdt van honden en katten, van het schrijven van korte magische verhalen, van koken, reizen en spiritualiteit. En van zingen in de auto.  

C V Marjan Tabak Interim Manager 2024
Word – 151,8 KB 96 downloads