Persoonlijke upgrade

Wikipedia:
“Coaching is de vorm van begeleiding die erop gericht is mensen in positieve zin te veranderen, uitgaande (-) van geloof in de veranderingsmogelijkheden”

Upgrade

Er is een verlangen naar groei. Je wilt jezelf blijven ontwikkelen. Om het potentieel dat je al in je draagt te manifesteren in de buitenwereld: een deel van jou dat nog niet tot volle wasdom is gekomen, een upgrade van wie je nu bent.

Samen gaan wij kijken naar het verlangen dat je hebt. Dat kan gaan om persoonlijke groei, maar de focus kan ook op jouw carrière liggen. Dat wat je al in huis hebt, dáár wil je een upgrade van. Je kunt kiezen voor losse coaching sessies of voor een coaching traject. 

Dit proces kan snel gaan of juist kalm en rustig. Daarin is geen goed of fout; het gaat als de seizoenen. Jouw zelfontwikkeling kan losbarsten, uitbotten, net als in de lente, als alles tot bloei komt. Of ingetogen en meer naar binnen gericht, zoals in de herfst en winter. Afhankelijk van jouw verlangen en wens en het realisme van de dag. 

Downgrade

Je eigenwaarde heeft een bluts opgelopen, iemand heeft jou bijvoorbeeld langere tijd gekleineerd. Misschien ben je ontmoedigd geraakt gaandeweg je pad, ging de omgeving met je om alsof je minder waard was. Misschien ben je je eigenwaarde verloren door een trauma. Hoe dan ook; je voelt je minder waard, bent in waarde gedaald.

 

Ik ga graag met jou aan het werk. Samen kunnen we werken aan jouw waardeherstel. Ik kan je leren om jezelf door jouw ogen te bezien – niet door de ogen van een afkeurende ander. Daarvoor heb ik een prachtige tool ontwikkeld die precies hier over gaat: jouw eigenwaarde. 

Samen kunnen we ervoor zorgen dat die waardedaling wordt gekanteld, en jouw eigenwaarde op het juiste peil gaat komen. Bel of mail mij om te connecten.