Interim manager - Organisatie adviseur

Met een commerciële bancaire achtergrond i.c.m. een eigen coach en trainersadviesbureau ben ik goed ontwikkeld en zeer ervaren in stevige opdrachten. Graag pak ik de uitdaging aan om een onderneming of afdeling verder te organiseren. Ik ben op mijn best als daar een klant-burgerverhouding in verweven is, een commerciële opdracht aan verbonden is of een team coaching in opgenomen is. 

Daarnaast ben ik communicatief duidelijk en verbindend - zowel mondeling als schriftelijk - hierdoor bereik ik de andere partij, komen we tot resultaat en zijn er geen open eindjes. Ik ben van nature een deadline bewaker en hou van duidelijke afspraken maken én nakomen. Door hier open over te zijn zorg ik er voor dat teams en afdeling selfsupporting worden en ondersteun ik hen hierin door mee te werken in en aan de (op te zetten) bedrijfsprocessen. 

Ik werk graag mee in een opdracht en zal niet schromen om daarin het voortouw te nemen. Omdat ik van transparantie houd, integriteit hoog in het vaandel heb, en ieder mens evenwaardig acht, creëer ik een gezonde, veilige en vitale werkomgeving. 

Graag kom ik in contact met je, bel of mail mij en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.