Je bent uitgevallen

'Je hoeft het niet alleen te doen'

 

Mijn visie is: Niets gebeurt voor niets of zomaar, en dus ga ik bij jouw ziekteverzuim op zoek gaan naar de onderliggende oorzaak. Ik maak hiervoor gebruik van verschillende tools om jouw natuurlijk gedrag, talenten en emoties in kaart te brengen. Daarnaast kijk ik in welke fase jij je bevindt. Verder kijk ik met jou zowel terug in het (soms verre) verleden tot naar de dag van vandaag. Daarin is altijd een rode draad te ontdekken die medeveroorzaker is van je ziektemelding. 

Als alles in kaart is gebracht weten we waarom je uit bent gevallen en wat ons te doen staat, je hoeft het namelijk niet alleen te doen. Ik maak een plan en loop met je mee. Ik  zet in het begin de route uit, net zolang totdat je het zelf weer helder hebt, je krachten hebt gebundeld en weet welke kant je op wilt gaan. Dat is het moment dat we overgaan tot een begeleiding van terugkeren in het team of een transfer gaan regelen in een ander team of op een toekomst elders. Hoe dan ook, aan het einde van het traject is het lijden gestopt en het leiden gestart.

 

Val je uit vanwege persoonlijk verlies dan kijken we naar jouw verlies, ik ondersteun je in jouw rouwproces en sta je bij. Verduidelijk aan de buitenwereld wat je nodig hebt en maak de weg vrij voor jouw verwerking. Als je het verlies kunt dragen keer je pas terug - in stappen die bij jouw verlies passen. 

 

Je belt of mailt mij om te kijken of we samen kunnen werken aan jouw herstel en je arbeidsplaats. 

Werkgever

Je meldt je medewerker bij mij aan als je oprecht goede bedoelingen hebt en je net zo fan van hem-haar-hen bent als ik. In overleg met de werknemer hou ik je zijdelings op de hoogte, meestal doe ik dit halverwege het traject. Uiteraard werk ik samen met jouw Arbodienst. Mocht de uitkomst zijn dat jouw werknemer een exit-traject wil opstarten dan kan ik dit faciliteren vanuit een fijne samenwerking met een mediator die hierin gespecialiseerd is. Zo kan er ruimte komen voor nieuwe groei in jouw bedrijf en je medewerker. 

 

Je belt of mailt mij om te kijken of we samen kunnen werken aan het herstel van jouw medewerker en jouw bedrijf.